CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

بحث

Custom Search

طريقة عمل لاانشون اللحم فى البيت


طبعا كلنا بنحب اللانشون ولكن بنخاف لأننا مش عارفين ممكن يكون معمول من ايه بالضبط لذلك بحثت لكم عن طريقه عمل اللانشون  فى البيت  وجربته بنفسى قبل ما أقولوكوا عليه وأتمنى انه يعجبكوا...

لانشون اللحم:
المقادير نصف كيلو لحمة مفرومة \ 4 فص توم كوب بقسماط \ ملح \ فلفل \ حبة فلفل  حصى \و
بيضة

الطريقة \ تفرم اللحمة مع التوم مرة اخرى فرما ناعمة بماكينة اللحم ثم يضاف باقى المقادير لها وتعجن باليد و يختلط كله مع بعض ويفرد على المنضدة ورق تغليف الاطعمة الشفاف وتوضع اللحمة فى النصف على شكل اسطوانة ويلف الورق عليها من جميع الجهات وتسوى باليد على شكل اسطوانة وتبرم اطراف الورف من الجانبين بأحكام حتى لا تفك منك ثم توضع فى ماء عليه ملعقة خل وملعقة ملح مغلى على النار وتغطى الحلة بغطاء محكم وتوضع على نار متوسطة لمدة ساعة ثم تخرج وتترك لتبرد تماما و طبعا انتم سوف تشموا رائحة اللانشون قبل ما تذوقوها وبعد ذللك تقطع مثل الانشون و بالهنا والشفا

ويمكنكم تجربة لانشون الفول الصويا ايضا

منقول

Follow Us

Gadget

هذا المحتوى غير متاح إلى الآن عبر الاتصالات المشفرة.