CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

الكبيبه اللذيذه ...على طريقه ماى تشيلد

مقادير الكبيبه
1/2 كيلو لحم مفروم
3/4كوب برغل
بصله متوسطه
ملح وفلفل وتوابلك المفضله  عن نفسى بحب الحبهان وجوزة الطيب مع ورق اللورى و الجنزبيل والقرفه

الحشو
1/2 كيلو لحم مفروم
بصله متوسطه
ملح وفلفل وتوابل

الطريقه
ننقع البرغل فى الماء  لمده 10 دقايق ولا تزيد عن 15 دقيقه   وخلى بالك ما تزوديش فترة نقع البرغل لانها ممكن تفك منك عند قليها فى الزيت

نضيف المكونات بعد تصفية البرغل فى الكبه حتى  يتم خلطها جيدا

نتركها ليتمازج الخليط قليلا
نعصج اللحمه بالطريقه المعتاده
خدى قطعه وكوريها بين ايديكى على شكل بيضاوى وبللى صباعك بالزيت واعملى فيها فتحة كأنك بتأورى محشى
احرصى انها ما تكونش سميكه علشان تستوى كويس
حطى اللحمة المعصجه داخل الفتحة
اقفليها  كويس وسيبيها ترتاح فى التلاجه قبل ما تحمريها

ممكن تعملى كميه وتشيليها فى الفريزر وتستعمليها وقت الحاجه
حمريها فى زيت غزير  وخللى باللك من غزيرررررررررررررررر
 وبالهنا


Follow Us