CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

الدجاج البروست


المكونات

دجاجة 

بصل
ملح و قلقل و بهارات
ليمون
خل
دقيق
زيت للقلي


الطريقه

نقطع الدجاجة 8 قطع و نعمل شقوق بالسكينة في كل قطعة نضرب البصل في الخلاط و نضيف له التوابل و الليمون و الخل ثم نتبل الدجاج و نحاول نضع التتبيلة في الشقوق اللي عملناها.

نترك الدجاج المتبل في الثلاجة يوم كامل (كل ما تركت أطول كل ما شربت من التتبيلة اكتر 
نضع الزيت الغزير على النار حتى يسخن 
نغمس كل قطعة دجاج في الدقيق (بدون بيض)
نقلي القطع على نار متوسطة لو حامية الدجاج يستوي من الخارج و ميستويش من الداخل  و لو هادية حتشرب زيت كتير
تخرج ذهبية اللون و نضعها على مناديل ورقية لتمتص الزيت 
تقدم مع السلطات و الخبز اوالارز البسمتى والخضار السوتيه
حدث خطأ في هذه الأداة

بحث

Custom Search