CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

الكوردون بلو


•صدر دجاجة مخلى وغير مقطع 

•شريحة جبنة شيدر 

•شريحة لحم مدخن 


•ملح-فلفل 

للتغطية: 
دقيق-بيضة-بقسماط)
زيت للتحمير

الطريقة:

نجيب الصدر و نحطه على كيس نايلون ونغطيه بكيس نايلون ونجيب مطرقة او ايد الهون ونطرق عليه لحد ما يبقى مفرود . بعد كده نجيب الصدر المفرود و نرشه بملح و فلفل و نحط عليه شريحة الجبن وبعدين شريحة اللحم المدخن ونراعى ان شريحة اللحم واللجبن تبقى تقريبا فحجم الصدر وهو مفرود وبعد كده نلفه رول ونقفله بخله ا .
اهم حاجة بعد ما تحطيه فى البيض و البقسماط تسبيه فالتلاجة نص ساعة او 10 دقايق فى الفريزر عشان ميفكش مننا فالزيت و يتحمر فى زيت سخن و غزير نوعا ما لحد ما يحمر على كل جانب و يقدم ساخنا
حدث خطأ في هذه الأداة

بحث

Custom Search