•صدر دجاجة مخلى وغير مقطع
•شريحة جبنة شيدر
•شريحة لحم مدخن
•ملح-فلفل
للتغطية:
دقيق-بيضة-بقسماط)
زيت للتحمير
الطريقة:
نجيب الصدر و نحطه على كيس نايلون ونغطيه بكيس نايلون ونجيب مطرقة او ايد الهون ونطرق عليه لحد ما يبقى مفرود . بعد كده نجيب الصدر المفرود و نرشه بملح و فلفل و نحط عليه شريحة الجبن وبعدين شريحة اللحم المدخن ونراعى ان شريحة اللحم واللجبن تبقى تقريبا فحجم الصدر وهو مفرود وبعد كده نلفه رول ونقفله بخله ا .
اهم حاجة بعد ما تحطيه فى البيض و البقسماط تسبيه فالتلاجة نص ساعة او 10 دقايق فى الفريزر عشان ميفكش مننا فالزيت و يتحمر فى زيت سخن و غزير نوعا ما لحد ما يحمر على كل جانب و يقدم ساخنا